Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу Куп'янщини Харківської області

Внаслідок ворожого удару загорівся полігон побутових відходів

30 серпня близько 11:30 ворог завдав обстрілів неподалік села Осинове Куп’янського району. Зайнялось сміття на полігоні побутових відходів. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

До місця події було направлено 2 відділення служби порятунку. На момент прибуття вогнеборців горіло сміттєзвалище на площі близько 500 кв.м. О 15:45 пожежу вдалось ліквідувати. Жертв та постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про публікацію наслідків обстрілів двох районів Харківщини. Одна людина загинула, двоє травмовані: слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів окупантів на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  У Куп'янську пошкоджені будівлі м'ясокомбінату. Загинув 45-річний охоронець. Пошкоджений багатоквартирний будинок та приватне домоволодіння. Отримав поранення 67-річний чоловік. Дронами ворог вдарив по селу Гур’їв Козачок Богодухівського району. Пошкоджена адмінбудівля. Внаслідок мінометного обстрілу села пошкоджені ангари та господарські споруди фермерського господарства. У селі Чернещина Ізюмського району внаслідок удару керованими авіабомбами пошкоджено будівлі та трактор агропідприємства. У селі Дружелюбівка Ізюмського району поранено 55-річного чоловіка.  На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про хід відновлення П'ятихаток у Харкові. П’ятихатки - один з найбільш постраждалих внаслідок активних бойових дій мікрорайонів міста. Незважаючи на це, тут відбудовуються та працюють магазини, аптеки та інші заклади. Про це інформує Харківська міська рада у своїх соцмережах. Станом на 28 серпня на території П’ятихаток відновили роботу два продовольчі магазини мережі "Хазар" на вул. Академіка Курчатова та вул. Академіка Вальтера, де мешканці можуть придбати бакалію, хлібобулочні вироби, овочі, фрукти, напої. Також на вул. Академіка Вальтера працюють невеликі продуктові крамниці "Посад", "Роганський м’ясокомбінат", а також магазин "Сухофрукти". 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися