Президент відзначив харківський спецпідрозділ

Бійці цього спецпідрозділу відзначились зокрема й в боях за Харківську область

Президент Володимир Зеленський подякував бійцям спецпідрозділу Головного управління розвідки Міноборони України "Кракен". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з телеграм-каналу Володимира Зеленського.

"Спецпідрозділ "Кракен" ГУР МО. Особливо сильні воїни. Особливо складні завдання. Особливо важливі результати. Варто відзначити, зокрема, бої на Харківському напрямку, в Соледарі та під Бахмутом. Оборона в районі Куп’янська. Оборонні операції на північних напрямках. Дякую вам, хлопці!", — написав президент України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про масове переміщення російських військ на Куп'янський напрямок. Українці фіксують активне перекидання військ із Луганська на Куп'янський напрямок. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють із посиланням на Військовий рух українців та кримських татар. "Ми активно діємо в Луганську і можемо повідомити про безліч успішних диверсій щодо ворожої техніки за минулий тиждень. Три Урали, дві автоцистерни, три автобуси не зможуть більше бути використані за призначенням. Наші агенти ведуть систематичне спостереження за окупантами в Луганську. Ми відзначаємо активне переміщення техніки та особового складу ЗС РФ для наступу на Куп'янському напрямі", - повідомляють у Руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пожежі у Харківській області18 із 31 пожежі, що трапились за добу, виникли у природних екосистемах та на відкритих просторах. 2 загоряння трапились через ворожі обстріли, решта – внаслідок нехтування правилами пожежної безпеки чи навмисне випалювання сухостою. Загальна площа випаленої землі склала понад 9 га. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Учора близько 11:30 ворог обстріляв лісовий масив поблизу села Лиман Вовчанської громади. Там виникла лісова пожежа. Горіли дерева і хвойна підстилка на плоші 4 га. До пожежогасіння були залучені вогнеборці 47-ї ДПРЧ, МПК із селища Вільча та відомча пожежна охорона лісгоспу. Спільними зусиллями вогонь вдалось загасити о 14:00.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися