На Харківському напрямку виявили російську техніку: що з нею сталося (ВІДЕО)

У результаті влучання техніка ворога пошкоджена

На Харківському напрямку бійці повітряної розвідки виявили ворожу інженерну техніку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Бійці повітряної розвідки направили туди прикордонні дрони-камікадзе.

“У результаті влучання техніка ворога пошкоджена, а контужені окупанти розбіглися по норах. Прикордонники продовжують ефективно захищати українську землю від ворога та є невіддільною складовою Сил оборони України”, - йдеться у повідомленні пресслужби ДПСУ.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп’янському напрямку українські захисники знищили російський міномет на базі автомобіля “урал”. Про це повідомляє портал із посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

“На Куп’янському напрямку бійці повітряної розвідки бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” виявили та знищили дроном-камікадзе автоматичний міномет 2Б9 “васільок” на базі автомобіля “урал”. Ворожий мінометний розрахунок саме розгортався для ведення вогню по наших позиціях”, - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби. У службі уточнили, що оператор FPV-дрона прикордонників вчасно влучив у боєкомплект і знищив міномет разом з вантажівкою.

Відео знищення ворожої техніки на Купянському напрямку можна переглянути за посиланням

А харків'яни продовжують підтримувати військових, передають їм необхідний захист та продуктову допомогу. Мешканці Новобаварського району продовжують допомагати бійцям 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”. Днями на передову вони відправили черговий вантаж з захисними сітками, теплими рукавицями, шапками та ліками.  Яку допомогу українським військовим передають харків'яни, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися