На фронті загинув спортсмен з Харкова: подробиці

Прощання з Героєм відбудеться 7 грудня о 12:00 на цвинтарі №18

На війні загинув харківський плавець Микита Засядько. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Микиті було лише 18 років.

Микита Засядько  - майстер спорту України з плавання, випускник Харківського фахового коледжу спорту, вихованець СДЮСШОР Я. Клочкової.

У Kharkiv SPORT City додали, що Микита Засядько служив у полку Азов. А прощання з Героєм відбудеться 7 грудня о 12:00 на цвинтарі №18.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що виконавчий комітет Харківської міської ради у понеділок, 4 грудня, схвалив проєкт про встановлення розміру допомоги на поховання. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Йдеться про виплату грошової допомоги особі, яка зобов’язалася поховати померлого. Матеріальна допомога становитиме не більше 1942 грн з урахуванням вартості ритуальних послуг. Проєкт набирає чинності з 1 січня 2024 року. 

“Зокрема, до переліку осіб, на поховання яких виплачуватимуться кошти з бюджету Харківської міської територіальної громади, входять і ВПО, які на момент смерті не працювали та не отримували пенсії, а також були зареєстровані та проживали в Харкові не менше шести місяців”, - зазначили у міськраді.

У Печенізькій селищній раді розглянули питання щодо надання грошової допомоги на лікування жителям громади

Комісія розглянула питання надання матеріальної допомоги Захиснику України, жителю Печенізької громади, від якого надійшла заява та відповідний пакет документів. Кошти в сумі 10 тис. грн було виділено з місцевого бюджету для відновлення та лікування травм і поранень, пов’язаних із захистом України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися