Окупанти обстріляли Харківський район: є загиблі, серед них – начальник райуправління ДСНС

Окупанти підступно вдарили другий раз

Сьогодні близько 15:40 у Харкові та області пролунав сильний вибух. За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, окупанти вдарили по селищу Буди, що в Харківському районі.

"Осколкове поранення отримав чоловік 24 років.

Огляд місця влучання триває", - написав очільник області.

О 16:54 Олег Синєгубов повідомив, що ворог завдав повторний удар, поранені цивільні.

За його даними, внаслідок обстрілу двоє загиблих, та 22 поранених, з низ дев’ять людей госпіталізували, серед них – одна дитина.

Очільник області зазначив, що під ударом був цивільний об’єкт інфраструктури. Кількість потерпілих зросла після повторного обстрілу локації. Також пошкоджена автівка "швидкої", яка прибула на виклик.

Пізніше мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що під час повторного обстрілу загинув Артем Костиря – начальник Харківського районного управління ГУ ДСНС в Харківській області.

"Робота рятувальників завжди сповнена небезпек, а надто зараз, коли держава-терорист системно та безжалісно знищує українську націю.

Сьогодні Артем Костиря був убитий російськими окупантами під час повторного обстрілу селища Буди. Терористи цинічно та цілеспрямовано завдали удару, коли всі служби приїхали на місце події.

Мої співчуття рідним, близьким та друзям загиблого. Вічна пам’ять та слава Герою!" – написав мер.

picture

Артем Костиря,
фото: скріншот з відео ГУ ДСНС в Харківській області




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися