Окупанти наступають на Харківщині: що відомо

Ворог наступає на двох напрямках на Харківщині

За даними Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби на фронті зафіксовано 112 бойових зіткнень, інформує портал "Коментарі".

За уточненою інформацією, за вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах чотири ракетних удари із застосуванням шести ракет, а також 71 авіаудар, скинувши 119 КАБів. Крім цього, здійснив понад 4300 обстрілів, з них 121 - із реактивних систем залпового вогню.

Агресор завдавав авіаударів в районах населених пунктів, зокрема, Липці, Вовчанськ, Глибоке, Малі Проходи, Стариця, Вовчанські Хутори та Ветеринарне Харківської області.

Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали дев’ять ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ противника, а також уразили пункт управління БПЛА та ЗРК "Бук".

За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, 17 липня о 04:40 в смт Борова Ізюмського району відбувся ворожий обстріл КАБ, внаслідок якого пошкоджено приміщення кафе та автомийки, три приватні будинки.

Учора в 12:54 Чугуївський р-н, Вовчанська ТГ, смт Білий Колодязь. Внаслідок обстрілу горіли два житлові будинки.

11:45 Куп'янський р-н, ТГ, с. Кіндрашівка, за межами. Внаслідок обстрілу на відкритій території горіла суха трава на площі 2,5 га.

Близько 08:00 с. Волохівка Чугуївський район. Внаслідок ворожого обстрілу населеного пункту з FVP-дрона пошкоджене приватне домоволодіння.

На Харківському напрямку відбулося сім бойових зіткнень в районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу склала дев’ять. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Синьківки, Андріївки, Піщаного, Берестового та Степової Новоселівки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися