У Харківській області обстріляли село: є загиблі та поранені

Одна людина загинула та двоє поранені внаслідок ворожих авіаударів по селу на Купʼянщині

За Харківської обласної прокуратури, 18 липня близько 3:50 війська рф завдали авіаційні удари по с. Глушківка Купʼянського району.

Загинула 61-річна жінка. Двоє чоловіків віком 55 та 81 років отримали поранення.

Пошкоджено приватні домоволодіння.

Попередньо, окупанти вдарили по населеному пункту КАБ-250.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Читайте також: "М’ясні" штурми окупантів на Харківщині продовжуються – що роблять Сили оборони

На Харківському напрямку ворог активно атакував в районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник, інформує портал "Коментарі".

"Навіть попри активну підтримку авіації, м’ясні штурми окупантів закінчилися для них істотними втратами, завдяки діям наших оборонців. Згідно з оперативними даними, це близько сотні вбитими та пораненими, понад 10 артсистем знищено та пошкоджено, а також знищено бронетехніку та спецтехніку рашистів", – зазначив Мельник.

На Куп’янському напрямку понад 10 разів росіяни атакували в районах Синьківки, Берестового, Андріївки та Піщаного. Також з істотними втратами для себе, у спробах досягти якогось тактичного успіху.

"Загальна ситуація залишається достатньо складною, але контрольованою. Всі підрозділи Сил оборони роблять все, аби зруйнувати наміри ворога та завдати йому максимальних втрат", – підкреслив генерал.

Що стосується обстрілів Харківщини, то упродовж доби російські терористи продовжили вчиняти воєнні злочини, обстрілюючи цивільне населення нашого та інших регіонів України. Зокрема, під ударами авіації опинилися райони Вовчанська, Липців, Глибокого та Борової. Під обстрілами артилерії, РСЗВ та мінометів – Осинове, Куп’янськ, Куп’янськ- Вузловий, Петропавлівка та Глушківка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися