У Чугуєві збільшилася кількість постраждалих

Руйнувань через обстріли окупантів зазнали населені пункти області за добу

19 липня 04:16 м. Чугуїв. Внаслідок ворожого ракетного обстрілу горіли дев'ять автомобілів. Пошкоджено скління вікон 9-поверхового та 5-поверхового будинків, дах та скління вікон 2-поверхового житлового будинку, два магазини, адміністративну будівлю, скління недобудованої 5-поверхової будівлі, приватний будинок. Постраждали 9 людей, з них дитина 14-річна дитина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Учора о 22:06 у м. Куп’янськ окупанти скинули ФАБ-1500, внаслідок чого пошкоджений приватний будинок та двоповерхова будівля підприємства.

14:00 Харківський р-н, Дергачівська ТГ, с. Козача Лопань. Внаслідок обстрілу з РСЗВ було пошкоджено 5 приватних будинків та автомобіль.

 10:15 Богодухівський район, Золочівська ТГ, с. Івашки, внаслідок обстрілу FРV-дроном знищено приватний будинок.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні та штурмові дії. Тут відбулося 12 бойових зіткнень. Всі — в районах Глибокого та Вовчанська. Окупанти активно задіювали для ударів бомбардувальну авіацію.

На Куп’янському напрямку кількість атак за минулу добу складає 11. Сили оборони відбили усі штурмові дії противника біля Синьківки, Стельмахівки та Берестового.

На фото — м. Куп‘янськ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог близько 4 години ранку підступно двічі вдарив по житловій забудові центральної частиниміста.

Усі сім постраждалих - госпіталізовані із осколковими пораненнями, загрози життю немає.

Перше влучання - поряд з будинком. Згоріли дев'ять автомобілів. Пошкоджено скління вікон 9-ти поверхового та 5-ти поверхового будинків, дах та скління вікон 2-х поверхового житлового будинку, два магазини.

Внаслідок другого влучання пошкоджено адміністративні будівлі, скління недобудованої пʼятиповерхової будівлі, приватний будинок.

Рятувальники, медики, правоохоронні органі - всі екстрені служби працюють над ліквідацію наслідків російського терору. Жахливі фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися