Сирський перевірив, як навчають резерви до участі у бойових діях: що виявив

Генерал зазначив, що ми маємо перевагу у застосуванні бойових дронів та fpv-дронів у знищенні БПЛА противника

Головнокомандувач Олександр Сирський працює наразі на найгарячіших ділянках Східного фронту. Генерал повідомив, що ворог не зважає на доволі високий рівень втрат та продовжує рватися в напрямку Покровська. Жорсткі бої тривають в Красногоровці, в районах Прогреса, Залізного, Північного, Часового Яра. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головнокомандувача.

Окупанти не полишають спроб захопити Стельмахівку, Макіївку, атакують наші позиції в Іванівському, Кліщіївці, намагаються захопити острови пойми лівого берега річки Дніпро. Фактично по всьому фронту відбуваються активні бойові дії різної інтенсивності.

Олександр Сирський зазначив, що ворог переважає нас у чисельності, проте наша армія має перевагу у застосуванні бойових дронів та fpv-дронів у знищенні БПЛА противника.

Генерал перевірив хід підготовки резервів до участі у бойових діях.

"Відмічаю максимальне наближення занять до реальної бойової обстановки, використання дронів зі скидами та fpv-дронів для імітації дій противника, що дозволяє навчати наших воїнів практично знищувати цей вкрай небезпечний вид зброї.

Зустрівся з кожним командиром бригади, які ведуть оборону на напрямках головних дій противника, обговорили питання щодо підвищення ефективності наших дій, поповнення втрат, забезпечення боєприпасами, вирішення інших проблемних питань.

Звичайно, подякував нашим воїнам за мужність, стійкість та героїзм, які вони щоденно проявляють при захисті нашої держави та вручив відзнаки!" – повідомив Сирський.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи вночі у Харкові та області: де сталися "прильоти"

Сьогодні вночі у Харківському районі окупанти здійснили два обстріли, внаслідок якого є руйнування, проте постраждалих, на щастя немає. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися