Окупанти обстріляли Лозову: загинули люди (ОНОВЛЕНО)

Окупанти завдали ударів по Харкову та по Лозовій на Харківщині

У ефірі "Єдиних новин" начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію в області, інформує портал "Коментарі".

"За щойно отриманою інформацією у м. Лозова ворог атакував інфраструктурний об’єкт. Внаслідок ракетного удару постраждали три людини, ще щодо чотирьох — тривають пошукові роботи. Всі служби на місцях", – зазначив голова ХОВА.

Синєгубов також повідомив, що пів години тому по Харкову ворог завдав два ракетні удари. Наслідки руйнувань та інша інформація встановлюється та оновлюється.

"Зранку росіяни влучили по житловому масиву в одному з мікрорайонів Харкова. Застосовано "Іскандер-М". Також зруйновано офіс організації, яка займається гуманітарним розмінуванням. 

Загалом зранку в Харкові постраждала цивільна інфраструктура, автомобілі, вибито вікна житлових будинків", – зазначив голова ХОВА.

Що стосується відключень світла на Харківщині, то очільник області заявив, що у Харкові та області відключення світла в помешканнях не перевищує шість годин.

"При цьому ми чітко розуміємо, що є частиною єдиної енергосистеми. Тому завчасно готуємося і за необхідності оперативно розгорнемо "Пункти Незламності"", – підкреслив він.

ОНОВЛЕНО: Олег Синєгубов о 15:43: "Уточнена інформація про обстріл у м. Лозова.

Внаслідок ракетного удару постраждали чотири людини, ще щодо двох людей тривають пошуки.

На жаль, з-під завалів вилучили одне тіло людини. Дані встановлюються". 

Харківська обласна прокуратура о 18:39: "На жаль, двох людей, чиї пошуки тривали на території заводу у Лозовій, знайшли мертвими.

Кількість загиблих зросла до трьох. Травмовано чотирьох людей".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові пролунали потужні вибухи: що відомо

Сьогодні близько 12:13 у Харкові пролунало декілька вибухів. Про те, що окупанти завдають ударів підтвердили у Харківській ОВА, поліції області, а також написав мер міста Ігор Терехов.

Пізніше Терехов повідомив, що "ракетами був атакований інфраструктурний обʼєкт".

"На місці влучання сильна пожежа. Щодо постраждалих та руйнувань інформація уточнюється", – зазначив міський голова.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що станом на 12:22 постраждалих немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися