У Харківській області дорожчає паливо: ціни на бензин на АЗС

За останній тиждень у Харківській області змінилися ціни на бензин

На автозаправних станціях на Харківщині знову піднялися ціни на бензин. За тиждень вартість збільшилась у середньому на 50 копійок за літр. Про це повідомляє сайт Мінфін.

За даними джерела, за останній тиждень на Харківщині подорожчав бензин А-95, А-92, а також виріс у ціні автогаз. Трохи дешевшим за цей час стало дизельне паливо.

Середні ціни на пальне в Харківській області:

Бензин А-95 – 51 грн за 1л;

Бензин А-92 – 50 гривень за 1л;

Дизельне паливо – 56,17 гривні за 1 л;

Газ автомобільний – 40,47 гривень за 1л.

Зазначимо, що тиждень тому бензин А-95 коштував 50,57 гривень за 1л, А-92 продавали по 49,40 грн за 1л, дизельне паливо коштувало 56,28 гривні за 1 л, а автомобільний газ був за ціною 39,84 гривні. за 1л.

Ціни на заправки в Харківській області:

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові продовжують відновлювати курсування маршрутів громадського транспорту – йдеться про кілька тролейбусних маршрутів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо, коли мешканці Харкова можуть ховатися на станціях метрополітену від обстрілу російських окупантів. Про це під час телемарафону розповів мер Харкова Ігор Терехов. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли, де можна отримати гуманітарну допомогу у Харкові 31 травня. Наголошується, що адреси пунктів видачі змінилися.



Джерело: https://minfin.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися