Які нині ціни на бензин на АЗС на Харківщині

У Харківській області на автозаправних станціях змінилися ціни на автогаз та дизельне паливо

Стали відомі актуальні ціни на паливо на автозаправних станціях Харківської області. Про це повідомляє сайт Мінфін.

За останній тиждень на Харківщині змінилися ціни на дизельне паливо. Наразі його продають за ціною 56,67, що практично на 20 копійок нижче, тиждень тижнем раніше. Подешевшав за цей період також і автогаз – ціна змінилася з 37,78 грн до 36,53 грн. Цінник на бензин А-95 та А-92 залишилися колишніми.

Середні ціни на пальне в Харківській області

Бензин А-95 – 50,60 грн/л;

Бензин А-92 – 50,00 грн/л;

Дизельне паливо – 56,67 грн/л;

Газ автомобільний – 36,53 грн/л.

Ціни на заправки в Харківській області:

picture

Зазначимо, що середні ціни на бензин в Україні зараз мають такий вигляд: А-95 - 50,60 грн/л; А-92 – 49,86 грн/л; дизельне паливо – 56,33 грн; газ автомобільний – 36,40 грн.

Раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

Які вакансії у Харківській області найпопулярніші під час війни. У Харківському обласному центрі зайнятості розповіли, кого зараз найактивніше шукають роботодавці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Жителям Харкова та Харківської області розповіли про пляжі, на яких зараз небезпечно купатися. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 5 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу.

• У ніч на 12 липня мешканці Харкова стали свідками рідкісного оптичного явища У небі з'явилася нічна (місячна) веселка - купол, що ділить нічне небо на дві частини. Фотографії рідкісного явища опублікували у Мережі.



Джерело: https://minfin.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися