У Харкові та області подорожчали сигарети та алкоголь: названо нові ціни

Стали відомі актуальні ціни на тютюнові вироби та алкоголь у Харкові та області

У період з початку війни та до червня у Харкові та Харківській області подорожчали багато харчових продуктів, а водночас підвищилися ціни на тютюнові вироби та алкогольні напої. Про це повідомляється в оновленій статистиці на сайті Держстату.

Так, ціни на цигарки з фільтром медіум класу подорожчали з 60,03 до 67,31 грн за пачку з 20 штук. Цигарки з фільтром вітчизняних марок збільшились у ціні з 48,93 грн до 54,71 грн. Тютюнові вироби з фільтром преміумкласу зараз продають у середньому по 74,72 грн, що практично на 5,50 грн більше, ніж у січні.

Столові вина вітчизняних марок за цей період подорожчали з 76,09 грн/0,75 л до 90,11 грн/0,75 л. Цінник на пиво вітчизняних марок змінився з 21,48 грн/0,5 л до 28,58 грн/0,5 л.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Як змінилися ціни на харчові продукти у Харкові та Харківській області за час війни. Значно змінилися ціни на м'ясо, молочні продукти, фрукти та овочі. Докладніше про актуальні ціни читайте у нашому матеріалі.

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Які вакансії у Харківській області найпопулярніші під час війни. У Харківському обласному центрі зайнятості розповіли, кого зараз найактивніше шукають роботодавці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Жителям Харкова розповіли, де і які харчові продукти краще не купувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://www.ukrstat.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися