Які нині ціни на бензин на АЗС на Харківщині

За останній тиждень ціни на бензин не змінилися, а автогаз та дизельне паливо стали дешевшими

Стали відомі актуальні ціни на бензин А-92, А-95, автогаз та дизельне паливо на автозаправках у Харківській області. Про це повідомляє сайт Мінфін.

За інформацією джерела, у Харкові та Харківській області ціни на бензин в автозаправках залишаються вже тривалий час незмінними. Проте за останні 10 днів змінилися ціни на дизельне паливо та автомобільний газ. Наразі вартість автогазу в середньому 29,66 грн. Раніше цінник складав 33,33 грн/л. Дизельне паливо за 10 днів також впало у ціні. Нині вартість складає 55,50 грн/л, а раніше – 56,67 грн/л.

Середні ціни на пальне в Харківській області:

Бензин А-95 – 50,60 грн/л;

Бензин А-92 – 50,00 грн/л;

Дизельне паливо – 55,50 грн/л;

Газ автомобільний – 29,66 грн/л.

Ціни на заправки в Харківській області:

picture

Зазначимо, що середні ціни на бензин в Україні зараз виглядають так:

Бензин А-95 – преміум 51,62 грн/л;

Бензин А-95 – 50,54 грн/л;

Бензин А-92 – 49,45 грн/л;

Дизельне паливо – 55,35 грн/л;

Дизельне паливо преміум – 57,24 грн/л;

Газ автомобільний – 29,93 грн/л;

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Як змінилися ціни на харчові продукти у Харкові та Харківській області за час війни. Значно змінилися ціни на м'ясо, молочні продукти, фрукти та овочі. Докладніше про актуальні ціни читайте у нашому матеріалі.

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Які вакансії у Харківській області найпопулярніші під час війни. У Харківському обласному центрі зайнятості розповіли, кого зараз найактивніше шукають роботодавці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Жителям Харкова розповіли, де і які харчові продукти краще не купувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://minfin.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися