На Харків насуваються сильні морози: синоптики назвали дату

Прогноз погоди на 5 та 6 лютого у Харкові

У майбутні вихідні синоптики прогнозують у Харкові та області несприятливу погоду. На дорогах буде ожеледиця, вдень - мокрий сніг, а вночі повернуться сильні морози. Про це повідомляється на сторінці Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

Субота, 5 лютого, розпочнеться для мешканців Харкова та Харківської області з невеликого снігу, який протягом усього дня періодично змінюватиметься мокрим снігом.

Температура повітря у цей день варіюватиметься від 0 до -5 градусів вдень. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Вночі настане сильне похолодання. За інформацією джерела, харків'янам та мешканцям області варто очікувати до -13 градусів морозу.

У неділю, 6 лютого, погода у місті та області буде похмурою та хмарною. Проте ні снігу, ні мокрого снігу та дощу у цей день не буде. Проте у ніч на 6 лютого пройде мокрий сніг. Тому на ранок у неділю очікується ожеледиця.

Вдень температура повітря очікується від -3 градусів по місту та в області. Вночі стовпчики термометрів впадуть до -5 градусів.

Читайте також:

• У парку Горького з 4 лютого знову запрацював популярний серед городян атракціон. У пресслужбі парку розповіли про графік роботи та вартість квитків. Також слід зазначити, що пускати на атракціон будуть лише за наявності ковід-документів (крім дітей).

• У День святого Валентина в Харкові курсуватиме містом "Трамвай закоханих". Харків'янам пропонують покататися на незвичайному трамваї та незабутньо провести цей романтичний вечір.

В одному із дворів Харкова з'явилася пальма з кокосами. Наразі це місце може стати новою фотозоною для городян.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися