У парку Горького у Харкові відкрили популярний атракціон

Після практично тритижневого ремонту атракціон знову відкрито

У харківському парку Горького відсьогодні знову запрацював найпопулярніший серед городян атракціон - канатна дорога. Про це повідомили на сторінці "Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького" у Facebook.

У пресслужбі парку зазначили, що покататися на канатній дорозі харків'яни зможуть щодня, але у різний час. Так, по буднях атракціон працюватиме з 11:00 до 20:00, а у вихідні з 10:00 до 21:00. Вартість одного квитка складає 30 гривень.

Зазначимо, що 2-місні кабінки везуть пасажирів за маршрутом майже в 1,5 км через Саржин Яр у Павлове поле і назад.

Нагадаємо, що 17 січня 2022 року на сторінці парку Горького у соціальній мережі оголосили про закриття канатної дороги. Загалом профілактичний ремонт планували робити упродовж трьох тижнів, але за підсумком атракціон відкрили раніше.

Цікаві факти про канатну дорогу в парку Горького:

• З 2016 року Харківська канатна дорога входить до ТОП-10 найкращих витягів світу за версією британської газети "The Guardian".

• Також у 2016 році на атракціоні сталася НП: канатна дорога зламалася під час руху. Евакуація пасажирів, які застрягли, зокрема, над болотом, куди неможливо було підвезти сходи, тривала близько трьох годин.

Читайте також:

• З 6 грудня на атракціони у парку Горького пускають не всіх відвідувачів. Відвідати їх зможуть лише ті, хто має при собі потрібні ковід-документи. Однак це не поширюється на дітей.

• Напередодні новорічних свят у Мережі показали, як виглядає прикрашений у Новому році парк Горького у Харкові. Детальніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися