У Харкові очікується потепління та мокрий сніг: погода на 11 лютого

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області

До кінця робочого тижня до Харкова та Харківської області прийде потепління. Проте разом з тим очікуються опади у вигляді мокрого снігу з дощем. Про це повідомляє сайт Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

Синоптики передають, що завтра, 11 лютого, у Харкові впродовж дня буде тепла погода. Стовпчики термометрів покажуть до 6 градусів. Також зазначається, що вдень харків'янам варто очікувати мокрий сніг і дощ, які періодично йтимуть. Вночі без істотних опадів температура наблизиться до 0 градусів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

На Харківщині у п'ятницю також буде тепло. За даними джерела, удень температура підніметься до градусів. При цьому мешканцям області слід очікувати на опади у вигляді мокрого снігу з дощем. Також в області вночі будуть перепади від -3 до 2 градусів.

Синоптики попереджають, що поки що на дорогах і тротуарах залишається ожеледиця. Тому харків'янам і мешканцям області варто бути обережнішими.

Читайте також:

• Наступного тижня традиційно святкують День святого Валентина, або День усіх закоханих. Синоптики розповіли харків'янам про те, якою буде погода 14 лютого. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• На початку лютого поточного року бабак Тимко III зробив своє передбачення щодо того, коли настане весна та якої погоди від неї варто очікувати. Фахівці зазначили, що цієї весни на українців чекають температурні перепади.

• У Харкові городяни стали очевидцями красивого та дуже рідкісного явища – зимової веселки у вигляді стовпа, який буквально розділив небо. Фото явища були опубліковані у Мережі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися