У Харкові піде дощ з грозою

У Харківській області повинна знизитися температура повітря

У Харкові та області 31 серпня очікуються короткочасні дощі з грозами. Про це розповіли в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

На Харківщині обіцяють невеликий короткочасний дощ і грозу. Місцями на регіон поваляться шквали зі швидкістю 15-20 м/с і град. Температура повітря вночі буде триматися від 17 до 22 градусів тепла, а вдень — від 27 до 32 градусів.

У самому Харкові піде невеликий короткочасний дощ. Температура повітря вночі буде триматися від 18 до 20 градусів тепла, а вдень — від 28 до 30 градусів.

Крім цього, синоптики поділилися температурними рекордами 31 серпня. Максимальну температуру повітря фіксували в 1956 році (34,2 градуса), а мінімальну в 1966 (2,2 градуса тепла).

Інші новини Харкова:

У Харкові вночі 28 серпня на Клочківському спуску чоловік за кермом автомобіля Volkswagen на смерть збив коня. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах. На кадрах тіло тварини лежить прямо посередині дороги на трамвайних рейках.

В смт Старий Салтів 28 липня близько опівночі знайшли тіло вбитої шестирічної дівчинки в покинутому будинку. Вбивцею виявився 13-річний сусід. Психіатрична експертиза визнала хлопця абсолютно осудним і усвідомлюють свої дії.

Один з близьких друзів Кернеса депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими антикорупціонерами. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито неправдиву інформацію про нього і виплатити компенсацію у 50 тисяч гривень.

У мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку у Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися