Потепління та дощ: у Харкові зміниться погода

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 19 та 20 лютого.

Попереду два вихідні та цього разу погода точно порадує мешканців Харкова та області. Синоптики передають, що ці дні будуть теплими та без опадів. Дощ пройде лише вночі. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, за даними синоптиків, у ніч на суботу, 19 лютого, у Харкові температура повітря підніметься до 1 градуса. Опадів не очікується. Вдень потепліє до 7 градусів вище 0. Увесь день буде хмарна погода. В області 19 лютого також передають теплу погоду без опадів. Вдень очікується від 5 до 7 градусів.

У ніч у суботу на неділю у Харкові та області пройдуть дощі. У цьому температура повітря підніметься до 4 градусів. Вдень стовпчики термометрів покажуть до 7 градусів. Погода буде сонячною, без опадів.

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології попереджають, що у суботу у Харкові та Харківській області вируватиме сильний вітер. Подекуди пориви вітру досягатимуть 15-20 м/с. А у неділю вітер буде південно-західним, 7-12 м/с.

Читайте також:

Синоптики озвучили прогноз погоди у Харкові на березень 2022 року. За їхніми даними, перший місяць весни не порадує харків'ян надто теплою погодою. При цьому майже половину місяця йтиме дощ або мокрий сніг. Деякі ночі температура падатиме до -4 і -5 градусів.

Харківський Екопарк поповнився рідкісними тваринами, занесеними до Міжнародної червоної книги. У Мережі показали, як вони виглядають. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові реконструюють Журавлівський гідропарк. У харківській міській раді показали на фото, як вона виглядатиме після завершення всіх робіт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися