У Харкові зміниться погода: синоптики озвучили прогноз

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області

До Харкова та Харківської області на кілька днів прийдуть дощі та нічні морози. Про це повідомляється у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Синоптики зазначають, що сьогодні, 22 лютого, у місті після нічних заморозків очікується дощова погода. При цьому температура повітря підніметься до 9 градусів вдень. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

У Харківській області у цей день також очікуються опади у вигляді дощу. Проте стовпчики термометрів удень піднімуться до 11 градусів.

У середу, 23 лютого, Харків та область знову накриють дощі. Синоптики прогнозують похмуру та дощову погоду протягом усього дня. При цьому погода також буде теплою. Вдень температура повітря підніметься до 8 градусів, а вночі від 0 до 5 градусів тепла.

За інформацією джерела, з четверга до кінця тижня дощів більше не буде. Проте збережуться нічні морози. Температура повітря в Харкові та області ночами може падати до -8 градусів.

Читайте також:

У Харківській області планують створити нові зони відпочинку. Таким чином, для городян обладнають додатково кілька парків та зон для релаксації. Авторами ідеї цього проєкту є учні однієї з місцевих шкіл.

Рейтинг міст України: Харків опинився у п'ятірці найкращих. Голосування продовжується з початку січня 2022 року. За цей час за Харків встигли проголосувати вже понад 22 тисячі разів. Віддавати свій голос за улюблене місто можна щоденно один раз.

У Харківському зоопарку показали найбільших птахів на Землі, а також їх прогулянки вольєрами. Співробітники зоосаду відзначили, що ці птахи чудово пристосувалися до клімату і навіть узимку дуже люблять довго гуляти вулицею.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися