Похолодання та дощі: якою буде погода у Харкові та області 15 червня

Синоптики дали прогноз погоди на 15 червня

У середу Харків та Харківську область знову накриє дощами. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, завтра, 15 червня, у Харкові протягом усього дня буде дощова погода. При цьому температура повітря вдень підніметься до 26 градусів. На ніч стовпчики термометрів впадуть до 16 градусів. Вночі дощ припиниться і вже наступного ранку у місті буде сонячна погода.

У Харківській області цього дня також будуть зливи. Синоптики передають, що негода торкнеться кожного з міст області. Зазначається, що вдень очікується до 26 градусів, а вночі - до 176 градусів.

Згідно з сьогоднішнім прогнозом, у місті та області очікується до 31 градуса вдень та до 17 градусів вночі. При цьому протягом усього дня прогнозують грозові зливи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Мер Харкова Ігор Терехов розповів про те, як відбудовуватимуть місто. За його словами, у Харкові розбиратиме зруйновані будинки паралельно з будівництвом нових мікрорайонів. У будинках, які підлягають відновленню, будуть впроваджувати новітні енергозберігаючі технології.

У Харкові відновлює роботу найбільший ТРЦ. У березні поточного року російські окупанти завдали удару по торгово-розважальному центру "Смерчем". За цей період ТРЦ відновили, і він частково почне працювати. Варто зазначити, що працюватимуть поки що не всі магазини. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися