На Харківщині очікується різка зміна погоди

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області.

Найближчими днями у Харкові та області різко змінюватиметься погода. Грозові зливи змінюватимуться сонячною погодою та спекою, а потім навпаки. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Згідно з прогнозами синоптиків, 14 липня у місті та області протягом усього дня та ночі йтиме дощ. Температура повітря вдень підніметься до 24 градусів. На ніч очікується до 15 градусів.

Наступного дня, 15 липня, очікується чуттєва погода та потепління. Вдень стовпчики термометрів покажуть до 29 градусів. На ніч температура впаде до 14 градусів.

16 липня у Харкові та області погода знову різко зміниться. На зміну сонячній погоді прийдуть грозові зливи. У цей день, згідно з прогнозом, з ранку й до самого вечора йтиме дощ. Синоптики прогнозують до 29 градусів тепла вдень та до 14 градусів вночі.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляв:

• У ніч на 12 липня мешканці Харкова стали свідками рідкісного оптичного явища. У небі з'явилася нічна (місячна) веселка - купол, що ділить нічне небо на дві частини. Це оптичне явище ще називають веселкою, що породжується Місяцем. Вона відрізняється від сонячної лише меншою яскравістю. Фотографії рідкісного явища опублікували у Мережі.

 Мешканцям Харкова та Харківської області розповіли про пляжі, на яких зараз небезпечно купатися. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 5 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу.

 Яку воду не можна пити у Харкові. Фахівці з'ясували, вода з якого джерела не відповідає нормам і може бути небезпечною для вживання. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися