Дощі та грози: на Харківщині очікується погіршення погоди

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 28 липня.

У Харкові та Харківській області очікується погіршення погоди. Усю область накриють грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Згідно з прогнозами синоптиків, у четвер, 28 липня, у Харкові погіршиться погода. Увечері очікуються дощі та грози. Зазначається, що температура повітря вдень підніметься до 29 градусів. Надвечір стовпчики термометрів покажуть від 15 до 17 градусів.

У Харківській області також варто очікувати грозові зливи від ранку до ночі. Температура повітря у цей день буде від 27 до 29 градусів. Вночі температура впаде до 15-17 градусів.

Варто зазначити, що дощова погода цього тижня очікується лише у четвер. Інші дні, як передають синоптики, будуть сонячними.

picture

Нагадаємо, що став відомим прогноз погоди на серпень. Згідно з прогнозами, серпень розпочнеться для харків'ян із дощової погоди. Загалом дощі займуть приблизно половину місяця. У решту днів буде хмарна і не надто спекотна погода.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Харків'янам розповіли, яку воду у місті небезпечно пити. Фахівці під час дослідження проб води із природних джерел на території міста Харкова виявили відхилення. Містянам пояснили, що таку воду небезпечно використовувати для вигодовування немовлят та малолітніх дітей і не рекомендується вживати іншим групам населення. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Харкові та Харківській області перевірили 10 місць для купання на територіях, де не ведуться бойові дії. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 7 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися