Грози, град та шквали: на Харківщині очікується погіршення погоди

Прогноз погоди у Харкові та Харківській

У Харкові до вихідних очікуються грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, за даними синоптиків, 3 серпня у Харкові та Харківській області буде дощова погода. Зливи з грозою продовжуватимуться всю ніч, а потім упродовж усього дня. Температура повітря при цьому буде підійматися вдень до +27 градусів, а вночі - від +16 до +18 градусів.

Як передає Харківський регіональний центр з гідрометеорології, 3 серпня по області та місту очікуються грози, вдень місцями град та шквали 15-20 м/с.

Також у четвер та п'ятницю у Харкові та Харківській області очікуються грозові зливи. До вихідних погода знову покращає і водночас прийде спека до +32 градусів.

Нагадаємо, що став відомим прогноз погоди на цілий серпень. Згідно з прогнозами, серпень розпочнеться для харків'ян із дощової погоди. Загалом дощі займуть приблизно половину місяця. У решту днів буде хмарна і не надто спекотна погода.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Харків'янам розповіли, яку воду у місті небезпечно пити. Фахівці під час дослідження проб води із природних джерел на території міста Харкова виявили відхилення. Містянам пояснили, що таку воду небезпечно використовувати для вигодовування немовлят та малолітніх дітей і не рекомендується вживати іншим групам населення. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові та Харківській області перевірили 10 місць для купання на територіях, де не ведуться бойові дії. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 7 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу.

 Жителям Харкова розповіли, де і які харчові продукти краще не купувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися