Харків накриє сильна спека: прогноз погоди на 9 серпня

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 9 серпня.

У вівторок Харків та Харківську область накриє спекотна погода. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За прогнозами синоптиків, вдень у Харкові температура повітря підніметься до +36 градусів. Вночі стовпчики термометрів впадуть до +18 градусів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

На Харківщині цього дня слід очікувати від +34 до +36 градусів. Вночі температура опуститься до +16-18 градусів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

За інформацією сайту Gismeteo, наприкінці серпня Харків накриє дощову погоду. В останній тиждень місяця синоптики прогнозують дощі на кожен день та похолодання до 19 градусів вдень.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• 3 серпня у Харкові вирувала негода. В результаті в місті було повалено велику кількість дерев. У мерії показали фото наслідки стихії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купання. У межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Харків'янам розповіли, яку воду у місті небезпечно пити. Фахівці під час дослідження проб води із природних джерел на території міста Харкова виявили відхилення. Містянам пояснили, що таку воду небезпечно використовувати для вигодовування немовлят та малолітніх дітей і не рекомендується вживати іншим групам населення. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися