У Харкові вирувала негода (ФОТО)

У Мережі опублікували фото наслідків стихії

У Харкові протягом кількох днів вирує негода. У пресслужбі Харківської міської ради повідомили про її наслідки.

За інформацією джерела, 3 серпня у місті через сильний вітер було повалено дерева на деяких вулицях. Сьогодні співробітники КП "Харківблагоустрій" та КП "Харківзеленбуд" усувають наслідки негоди.

picture

Зазначається, що, зокрема, комунальники зайняті прибиранням пошкоджених та аварійних дерев у Салтівському районі.

picture

У пресслужбі міської ради опублікували фотографії наслідків стихії.

picture

Нагадаємо, що згідно з прогнозами синоптиків, серпень розпочнеться для харків'ян із дощової погоди. Загалом дощі займуть приблизно половину місяця. У решту днів буде хмарна і не надто спекотна погода.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові та Харківській області перевірили 10 місць для купання на територіях, де не ведуться бойові дії. Фахівці з'ясували, які з цих пляжів є небезпечними для купання. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Мешканців Харкова попередили, де у місті небезпечно купувати продукти. Попередження надійшло після виявлення першого з початку цього року випадку ботулізму у Харкові.

 Харків'янам розповіли, яку воду у місті небезпечно пити. Фахівці під час дослідження проб води із природних джерел на території міста Харкова виявили відхилення. Містянам пояснили, що таку воду небезпечно використовувати для вигодовування немовлят та малолітніх дітей і не рекомендується вживати іншим групам населення. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися