Коли до Харкова повернуться дощі з грозами: прогноз синоптиків

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області.

У найближчі кілька днів до Харкова та Харківської області знову повернуться дощі та грози. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Згідно з прогнозами синоптиків, у середу, 10 серпня, у місті та області буде спекотна та сонячна погода. Температура повітря вдень підійматиме до 34 градусів, а на ніч похолодає до 18 градусів.

У четвер та п'ятницю, 11 та 12 серпня Харківщину накриє дощова погода. Грозові зливи очікуються як у Харкові, так і по всій області.

11 серпня температура повітря підійматиметься до 32 градусів вдень. На ніч стовпчики термометрів впадуть до +19 градусів. 12 серпня буде трохи холодніше. Вдень температура повітря очікується до 29 градусів. Уночі синоптики прогнозують від +17 до +19 градусів.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купання. У межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.

Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Фахівці з'ясували, яка вода у Харкові та Харківській області не відповідає нормам та яку воду небезпечно вживати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині зростуть ціни на деякі продукти. За словами аналітика, у Харківській та кількох інших областях під час війни російські окупанти знищили велику кількість комплексів із виробництва молока. Частина підприємств на сьогодні залишаються на тимчасово окупованих територіях. Ближче до зими ціни почнуть збільшуватись мінімум на 10%.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися