Дощі та грози: на Харківщині очікується погіршення погоди

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області.

У четвер Харків та область накриють грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За прогнозами синоптиків, у ніч на 11 серпня у Харкові буде суха погода, а протягом усього дня дощі та грози. Температура повітря очікується до +32 градусів. Вночі стовпчики термометрів покажуть до +20 градусів.

У Харківській області у четвер також очікується дощова погода. З ранку й до ночі продовжуватимуться грозові зливи. Вдень температура повітря підніметься до +30-32 градусів. Вночі варто очікувати від +18 до +20 градусів.

Також синоптики повідомляють, що дощі та грози накриють Харків та всю область та у п'ятницю, 12 серпня. Потім знову повернеться спекотна погода.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Фахівці з'ясували, яка вода у Харкові та Харківській області не відповідає нормам та яку воду небезпечно вживати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина". До серпня свої філії відкрили вже понад 40 партнерів харківського проекту. Докладніше про це читайте у матеріалі.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися