У Харків іде похолодання

Синоптики розповіли, коли у Харкові та Харківській області стане холодніше

Перший день осені у Харкові та Харківській області був теплим, без опадів. Однак незабаром на зміну сонячній та спекотній погоді прийде похолодання. Про це повідомили на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, після 2 вересня у Харкові та області почне холодати. Температура повітря вдень підійматиметься в межах +20 градусів, а вже починаючи з 5 вересня стовпчики термометрів показуватимуть до +9 градусів уночі.

3 та 4 вересня у Харкові та області очікується дощова погода. Вдень температура повітря підніметься до +18 градусів, а вночі впаде до +12 градусів.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Фахівці розповіли, яку воду небезпечно пити на Харківщині. Наднормативне мікробне забруднення води водопроводу спостерігається у місті з початку серпня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися