У Харкові в день народження Кернеса знову зіпсували локації «ДОБКІН ХАБу»

Команда Добкіна відкриє ще дві локації «ДОБКІН ХАБів»

У Харкові сьогодні, 27 червня, невідомі розмалювали локації "ДОБКІН ХАБів" на вулицях Гіршмана, 19 і Плеханівська, 126. Відповідну заяву зробили в громадській організації "Наш Дім - Харків", яку очолює Михайло Добкін і яка є ініціатором проєкту "ДОБКІН ХАБ" .

Зазначається, що приміщення "ДОБКІН ХАБів" обписали фарбою, заклеїли провокаційними наклейками і обсипали невідомою білою речовиною.

Команда громадської організації "Наш Дім - Харків" впевнена, що ця чергова провокація сталася через повну безкарність для виконавців і замовників подібних дій.

Всі їх команда "Наш Дім - Харків" розцінює як спробу вплинути на діяльність громадської організації та дестабілізувати політичну обстановку в Харкові напередодні виборів.

При цьому вже завтра, 28 червня, команда Добкіна пообіцяла відкрити ще дві локації "ДОБКІН ХАБів".

Контекст:

• У Харкові 19 червня ексголова Харкова Михайло Добкін і його команда відкрили три перших місця комунікації з жителями - "ДОБКІН ХАБи" , які будуть працювати щодня з 09:00 до 18:00. Політик сам був на відкритті. Там він поспілкувався з членами команди "Наш Дім - Харків" і першими відвідувачами хабів, а також відповів на питання, що цікавлять жителів.

• У Харкові 20 червня націоналісти з "Фрайкора" розмалювали фарбою двері і вікна центру "ДОБКІН ХАБ". Про це повідомили вони самі в офіційному телеграм-каналі організації "Фрайкор".

• У ніч на 20 квітня в Харкові підпалили два автомобілі співробітників редакції газети "Час Добкіна". До під'їзду будинку, де проживають співробітники видання, принесли похоронні вінки, а стіну спотворили написом із погрозами.




Alex

28 червня 2021, 12:09

Сколько бы "они" не "портили", а кто хочет за Добкина, тот проголосует...

Юрий

28 червня 2021, 10:51

Добкин хватит строить из себя любящего народ !Мы помним как перед выборами ты распинался ,пел соловьем .тарифы кричал не поднимем. ....после выборов понеслось и тарифы и жилкомсервис и лесопарк и хрен ты положил на Харьковчан ...Так же точно будет и в этот раз.НЕ ПРИВЕДИ БОЖЕ ТЕБЯ К ВЛАСТИ!Тогда беркутята (его слова)вернутся и "хнр" не за горами!

Слава Україні

28 червня 2021, 10:01

Этого му.. ака пидобкин а надо уже давно на кол посадить за все то, что он натворил. НЕ могу понять, куда смотрит эта сбу, если явный враг государства свободно ходит по улицам и лезет в мэры крупнейшего города. ДОБКИН - ПРЕДАТЕЛЬ УКРАИНЫ И ДОЛЖЕН СИДЕТЬ В ТЮРЬМЕ.

Николай

28 червня 2021, 09:57

Добкін ще раз доказав що політики сорому не мають! Вернітся в 2014 рік,подивіться хроніку тих днів коли вирішувалася доля Харькова. Як він активно пропагував за відділення нашого міста від України! Він же в купі з іншими продав Харків Росії за 2,5 млд.дол.,але не вийшло,гроші прийшлось повернути... Тепер він хоче бути "батьком"Харківа,та добре підготовити місто до продажі недоброму сусіду. ДОБА! ЗНИКНИ З ОБРІЮ ХАРКІВА. ІДИ В СВІЙ( ПОКИ ЩО) СХРОН В ЛІСОПАРКУ. Прийде час,ми до тебе прийдемо самі. Так що не зови нас.

Kharkiv

28 червня 2021, 09:20

Добкина в тюрьму.

Лариса

28 червня 2021, 04:15

Как уже надоел этот Добкин ! Разве он мало обворовал харьковчан ? Опять лезет к сладкому пирогу,негодяй!

Андрей

27 червня 2021, 22:37

Сала пообжирраются,вот их и прёт.так а то наша славная полиция,опять обосрались.Михаил Маркович вперёд.

Ирина

27 червня 2021, 16:35

Просто не приятно это читать.Проигрывать ,как выигрывать ,нужно уметь.А не играть в такие грязные игры, в которые играет .......!

путин хуесост

27 червня 2021, 15:27

добкин педераст

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися