У Харкові зник підліток: орієнтування (ФОТО)

Підлітка розшукують уже другий день

У Харкові безвісти зник Микита Кодак 2007 року народження. Наразі співробітники поліції проводять пошуки підлітка. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Харківської області.

За словами джерела, 30 січня Микита Кодак вийшов із дому приблизно о 16:00 та не повернувся. Незабаром повідомлення про зникнення підлітка надійшло до поліції. Наразі поліціянти проводять необхідні дії для встановлення місцеперебування зниклого підлітка.

Прикмети: зріст близько 150 см, худорлявої статури.

У день зникнення був одягнений: синя куртка, фіолетова толстовка з капюшоном, спортивні штани та взуття чорного кольору.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування підлітка, просять негайно повідомити про це за телефонами: 0577471202, 0684455361 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків зниклого.

picture

Читайте також:

Дорогою з Дніпра до Харкова зник молодий хлопець з особливою прикметою. Зниклий мав їхати до Харкова автобусом. О 12 годині дня він знаходився на вокзалі, до відправлення автобуса залишалося ще приблизно 40 хвилин. Це остання відома інформація про його місцеперебування.

 У Харківській області поліція розшукує дівчину, яка зникла безвісти у 2000 році. Тоді 19-річна уродженка Харківської області вирушила до іншої країни на заробітки. Проте вже через деякий час її сім'я втратила зв'язок із нею. З того часу рідні не знають нічого про її місцеперебування. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові за загадкових обставин зникла 40-річна жінка. Ввечері вона поверталася з Кінного ринку, але додому так і не дійшла. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися