Турецький автобус потрапив у ДТП у Харкові (ФОТО)

Внаслідок аварії ніхто не постраждав

У Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю турецького муніципального автобуса "Карсан" та легкового автомобіля. Про це повідомляє видання "Вечірній Харків".

За словами джерела, аварія за участю громадського транспорту сталася сьогодні, 9 лютого, на ХТЗ, на перехресті вулиць Бібліка та Генерала Момота. Зазначається, що інформацію про дорожньо-транспортну пригоду опублікували в одному із міських Telegram-пабліків.

Внаслідок пригоди турецький в автобусі було пошкоджено автоматичні двері. Щодо лекгового автомобіля, у нього буквально відірваний передній бампер. На щастя, внаслідок аварії ніхто не постраждав.

Подробиці події наразі встановлюються. У поліції поки що не прокоментували дорожньо-транспортну пригоду.

picture

Фото - Telehram-каналі "Типове ХТЗ"

Читайте також:

• У Харкові 10 лютого 2022 року на один із раніше занедбаних перевізником маршрутів випустять муніципальні турецькі автобуси "Карсан". Поки що за маршрутом курсуватимуть два автобуси. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

З 3 лютого у Харкові з центру міста на Салтівку харків'ян почав возити муніципальний автобус №249. Цей маршрут також раніше залишив перевізник, вважає його нерентабельним. Міська влада вирішила його відновити. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• В одному із харківських дворів городяни помітили незвичайну снігову фігуру, виконану у формі автомобіля. Для більшої реалістичності автори "сніговика" зробили фари, кермо, колеса і навіть шибки. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися