У Харкові автобуси Karsan вийшли на новий маршрут

Всього на маршрут випустили чотири автобуси

Відтепер у Харкові з'явився новий муніципальний автобусний маршрут. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

За словами джерела, з 3 лютого у Харкові з центру міста на Салтівку харків'ян возитиме муніципальний автобус №249, який курсує від Площі Конституції до 602 мікрорайону.

Наголошується, що раніше маршрут обслуговувала приватна компанія. Якийсь час тому перевізник відмовився від цього маршруту, оскільки вважав його нерентабельним. Після цього міська влада вирішила зробити його муніципальним, щоб не завдавати незручностей тим городянам, які часто користуються цим маршрутом.

Відомо, що пасажирів перевозитимуть турецькі автобуси "Карсан". Усього на маршрут їх випустили чотири. На сьогодні у Харкові муніципальні автобуси курсують на 29 міських маршрутах. Загалом у місто надійшло 150 "Карсанів".

Читайте також:

• У середині січня поточного року автобуси Karsan вийшли на автобусний маршрут №241е (пл. Конституції – вул. Шишковська) після того, як перевізник відмовився від цього маршруту. Усього було випущено чотири муніципальні автобуси на маршрут №241е.

• З 24 січня 2022 року на маршрут № 67, який пов'язує станцію метро "Холодна гора" з "Центральним ринком", випустили муніципальні автобуси. Всього на маршруті працює три турецькі автобуси "Карсан". Вартість проїзду автобусом становить 9 гривень.

У Харкові будуть виробляти муніципальні автобуси. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов. За його словами, у Харкові очікують на приїзд спеціалістів від турецької компанії "Карсан", які проведуть розрахунок кількості необхідного обладнання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися