У Харкові пожежа повністю охопила велику будівлю (ВІДЕО)

Харків'яни зняли на камеру жахливу пожежу

У Харкові 10 лютого пожежа охопила будівлю на вул. Георгіївської. Відповідні відео очевидці публікують у соцмережах ще з 10-ї ранку.

На місці пригоди вже працюють пожежники.

Інші пожежі Харківщини:

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що займання виникло у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа спалаху становила 10 кв.м. Щоб ліквідувати займання, співробітникам ДСНС знадобилося більше ніж 50 хвилин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Видання повідомляло, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.

Раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області у будинку знайшли мертвою цілу родину. Загиблими виявилися подружня пара та мати чоловіка. За попередньою інформацією, сім'я отруїлася чадним газом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області у будинку знайшли понівечений труп жінки. На її тілі виявлено численні гематоми та садна, що свідчить про насильницьку смерть. Незабаром поліціянти затримали підозрюваного у вбивстві. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися