У Харкові зник школяр: у поліції дали орієнтування (ФОТО)

9 лютого хлопець не повернувся додому

У Харкові поліція розшукує безвісти зниклого підлітка 2007 року народження, який пішов з дому і не повернувся. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

У поліції зазначають, що 9 лютого Данило Поршаков пішов із дому після того, як у нього трапилася сварка з батьками. Надвечір хлопець так і не повернувся. Рідні забили на сполох і звернулися до правоохоронців за допомогою у пошуках підлітка.

На цей момент про місцеперебування Данила Поршакова немає жодної інформації. Поліція продовжує пошуки. Також у пресслужбі опублікували орієнтування:

Прикмети: на вигляд 15-16 років, зріст 170 см, повної статури, волосся темно-русяве.

У день пропажі був одягнений: куртка, взуття та штани чорного кольору, червона шапка.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого безвісти підлітка, просять повідомити за вказаними номерами: (057) 738-30-24, 067-656-36-27, 263-720-21-75 або 102.

picture

Читайте також:

У Харківській області з літа розшукують зниклого чоловіка. Востаннє зниклий виходить на зв'язок 18 серпня 2021 року. Зниклий має особливу прикмету - татуювання з написом "Тася" на передпліччі.

У 2018 році у Харкові безслідно зник 30-річний чоловік. 24 вересня він вийшов зі свого будинку і більше не повернувся. З того часу чоловік жодного разу не виходив на зв'язок зі своїми близькими. Волонтери зазначають, що пошуки продовжуються досі.

Восени 2021 року в Харківській області за загадкових обставин зник чоловік. Того дня він збирався повертатися додому через Харків і, опинившись у Люботині, перестав виходити на зв'язок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися