У Харкові зґвалтували підлітка - ЗМІ

Пригода сталася вдень

У Харкові було зґвалтовано 17-річну дівчину. Про це повідомляє видання РЕДПОСТ, посилаючись на власні джерела.

За словами видання, інцидент трапився учора, 9 лютого. Невідомий чоловік напав на підлітка у під'їзді багатоповерхового житлового будинку, що розташований по вулиці Ахсарова, 3-Г прямо посеред білого дня. Наголошується, що пригода сталася у проміжок часу з 13:00 до 14:00.

Джерело повідомляє, що наразі поліція проводить опитування місцевих жителів. До речі, у пресслужбі ГУНП Харківської області поки не опублікували офіційний коментар щодо цієї ситуації.

Читайте також:

У травні 2021 року на Харківщині двоє чоловіків зґвалтували жінку прямо посеред парку. Правоохоронці невдовзі затримали злочинців. Було встановлено, що ґвалтівники скористалися тим, що жінка була п'яною і не могла дати відсіч. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові чоловік знімав порнографію зі своєю неповнолітньою донькою. У поліцію про те, що сталося, заявила його колишня дружина, яка побачила ролики за участю чоловіка і своєї дочки в інтернеті. До речі, відео, на якому злочинець розбещує дитину, жінка скинула в соціальній мережі незнайомку.

• У Харківській області на двох жінок було скоєно напад прямо у їхньому будинку. Вночі невідомий чоловік із сокирою пробрався до їхнього будинку і, помітивши одну з жінок, накинувся на неї та почав бити сокирою. Почувши шум в іншій кімнаті, злочинець подався туди. Помітивши другу жінку, зловмисник кинувся нападати на неї. Проте їй вдалося дати відсіч і буквально вигнати нападаючого з дому. Після цього постраждалі викликали співробітників поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися