У Харкові прямо посеред дороги з вантажівки випали шлакоблоки (ФОТО)

У Харкові сталася чергова ДТП

У Харкові 11 лютого на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Каштанова біля вантажівки "МАЗ" на ходу з напівпричепа висипалися шлакоблоки. Відповідне фото очевидці опублікували у соцмережах.

Поліціянти розповіли, що на вантажівці неправильно закріпили та розмістили вантаж. На щастя, у ДТП автомобілі не постраждали. Правоохоронці склали на водія адміністративний протокол за ч. 1 ст. 139 (порушення правил дорожнього руху, що спричинили забруднення проїзної частини) КУпАП.

oiikFstcpx9Eqvh3qBcCc5Ozg.jpg

Інші новини з автомобілями:

У Харкові за допомогою камер відеофіксації забиратимуть машини у боржників. Так, у місті можна буде відстежити машини, які перебувають у розшуку, і надалі швидше заарештовувати, списувати та продавати їх.

Раніше "Коментарі" писали про те, які марки автомобілів частіше віддають перевагу мешканцям Харківської області та коли люди наважуються витратити гроші. Сам цей рейтинг по автомобілях сегментований.

З 24 січня 2022 року на маршрут №67, який пов'язує станцію метро "Холодна гора" з "Центральним ринком", випустили муніципальні автобуси. Всього на маршруті працює три турецькі автобуси "Карсан". Вартість проїзду автобусом становить 9 гривень.

Найдорожчий позашляховик світу помітили на одній із вулиць Харкова. У Мережі опубліковано ФОТО. За словами джерела, вартість такого автомобіля стартує від 12 млн гривень. Городяни помітили елітний кросовер, коли він проїжджав повз хрущовки ґрунтовою дорогою, з боків якої виднілися залишки сміття.

У Харкові жителі поставили нерозмитнений Mitsubishi Pajero Sport 2003 року випуску на гусеничний хід і виставили на продаж за 15 тисяч доларів. Відповідні фотографії публікували "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися