У Харкові зіткнулися одразу три автомобілі (ФОТО)

Харківська поліція розповіла про потрійну ДТП

У Харкові 14 лютого зіткнулися одразу три іномарки на проспекті Московському, 206/1. Про це розповіли у пресслужбі Патрульної поліції у Харківській області.

У ДТП потрапили автомобілі Lexus NX300, Mercedes і BMW. Медики госпіталізували водія Lexus. Наразі фахівці з'ясовують усі подробиці.

Інші новини з автомобілями:

 Нагадаємо, у Харкові за раніше покинутим маршрутом тепер курсують муніципальні турецькі автобуси "Карсан".

 Раніше "Коментарі" розповіли, які автомобілі найчастіше купують жителі Харківської області та коли люди це роблять. При цьому рейтинг щодо автомобілів сегментований.

 У Харкові забиратимуть машини за борги за допомогою камер відеофіксації. За допомогою відеокамер можна відстежити машини, які перебувають у розшуку. Надалі це спростить процедуру їх арешту, опису та продажу.

 Найдорожчий позашляховик світу помітили на одній із вулиць Харкова. У мережі опубліковано ФОТО. За словами джерела, вартість такого автомобіля стартує від 12 млн гривень. Городяни помітили елітний кросовер, коли він проїжджав повз хрущовки ґрунтовою дорогою, з боків якої видніються залишки сміття.

 З 24 січня 2022 року на маршрут № 67, який пов'язує станцію метро "Холодна гора" із "Центральним ринком", випустили муніципальні автобуси. Всього на маршруті працює три турецькі автобуси "Карсан". Вартість проїзду автобусом становить 9 гривень.

 У Харкові жителі поставили нерозмитнений Mitsubishi Pajero Sport 2003 року випуску на гусеничний хід і виставили на продаж за 15 тисяч доларів. Відповідні фотографії публікували "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися