У центрі Харкова вантажівка зіткнулася з таксі: легковик вилетів на тротуар і врізався в стіну (ФОТО)

Внаслідок пригоди постраждали двоє людей

У Основ'янському районі Харкова сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного авто Mercedes та таксі, в якій перебували пасажири. Про це повідомляє видання Новини Live, посилаючись на Telegram-канал "ХС Харків".

За інформацією джерела, ДТП трапилося увечері 15 лютого на вулиці Шота Руставелі. Вантажівка Mercedes врізалася в автомобіль таксі Skoda Fabia. Від сильного удару легковик викинув на тротуар, після чого він врізався в стіну будівлі.

picture

Внаслідок пригоди постраждали двоє людей - хлопець і дівчина, які були пасажирами таксі. На місце події прибула бригада медиків та постраждалих госпіталізували.

За словами очевидців події, автомобіль таксі їхав головною дорогою, а вантажівка не поступилася йому дорогою, внаслідок чого сталося зіткнення.

Подробиці аварії встановлюються. В   Telegram-каналі "ХС Харків" опублікували фото з місця ДТП.

picture

Читайте також:

На Харківщині таксі з пасажирами злетіло з мосту. Внаслідок пригоди постраждали двоє пасажирів, а також водій таксі. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У ДТП у Харківській області загинув співробітник митної служби. Цю інформацію підтвердили у лікарні. Ще двоє пасажирів та водій авто отримали травми. Медики повідомили, що один з них діагностував перелом стегна.

У Харкові в районі перетину окружної дороги та Салтівського шосе сталося масштабне ДТП із величезною кількістю смертей. Серед загиблих також виявилася маленька дитина. Винуватцю аварії загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном до десяти років. Подробиці цієї страшної події читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися