ДТП із кортежем Ярославського: зниклі з моргу речі загиблого "знайшлися" (ФОТО, ВІДЕО)

Після розголосу інциденту у ЗМІ речі раптово "знайшлися"

Втрачені речі чоловіка, який загинув внаслідок ДТП із кортежем бізнесмена Ярославського, було виявлено у службовому приміщенні Чугуївського моргу. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції Харківської області.

15 лютого міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що днем раніше речі загиблого незрозумілим чином зникли з моргу. Вони входять до переліку речових доказів. Міністр припустив, що "хтось дуже не хоче нести відповідальність за те, що трапилося".

picture

Після того, як у ЗМІ розлетілася інформація про таємниче зникнення речей із Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи, речі було знайдено у службовому приміщенні.

picture

У поліції повідомляють, що наразі триває огляд місця події, а також проводяться взяття зразків ДНК із виявлених пакета та речей, наявних візерунків папілярних, а також відбитків пальців рук працівників установи для встановлення осіб, причетних до зникнення одягу загиблого.

У пресслужбі запевняють, що всі причетні до цієї події будуть нести покарання.

Читайте також:

На чугуївській трасі неподалік Мартової 9 лютого "Гелендваген" Олександра Ярославського на смерть збив людину. Вже наступного дня до поліції разом з адвокатом прийшов 50-річний працівник компанії DCH (належить Ярославському) та взяв на себе всю провину.

На Харківщині звільнили начальника Головного управління Нацполіції Станіслава Перліна, який необ'єктивно розслідував справу Ярославського.

У холдингу Олександра Ярославського Development Construction Holding (DCH) підтвердили, що бізнесмен залишив країну і відлетів до Лондона для "зустрічі з сім'єю". Генпрокурор прокоментувала Ярославську втечу.



Я

17 лютого 2022, 01:06

Тишина.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися