Всім харківським школам повідомили про мінування: учнів не евакуювали

У Харкові знову повторюється історія з "мінуваннями" навчальних закладів

Сьогодні Нацполіція та СБУ отримали повідомлення про вибухівку, яку нібито закладено всередині приміщень харківських шкіл. Про це повідомляє видання РЕДПОСТ, посилаючись на інформацію голови Департаменту освіти Ольги Деменки.

За словами джерела, спочатку йшлося лише про школу №11, що розташована у Слобідському районі по вулиці Василя Мельників, 7. Проте пізніше зловмисники заявили, що вибухові пристрої закладені у кожній школі міста. Зазначається, що всього у місті 187 навчальних закладів.

Ольга Деменко зазначила, що дітей та персонал шкіл не евакуювали. Учнів виводили лише зі школи №11, яка першою отримала повідомлення про "мінування". На місце події приїжджали правоохоронці та проводили огляд будівлі.

На цей момент у пресслужбі поліції поки що немає офіційного коментаря, що стосується масових "мінувань" навчальних закладів у Харкові.

Читайте також:

• На початку грудня 2021 року в Харкові надійшло повідомлення про замінування будівлі міської ради. На місце події було направлено вибухотехніку, а також слідчо-оперативну групу.

• У Харківській області деякі школи закуповують куряче філе за дуже високими цінами у порівнянні з іншими. У ХАЦ розповіли, де та скільки платять за куряче філе. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Скандал у харківській школі: діти зняли на відео, як вчителька знущається з їхнього однокласника. Діти також розповіли, що вчителька нібито душила хлопчика. Відео потрапило до Мережі та облетіло безліч ЗМІ. Незабаром стало відомо, що вчителька отримала догану.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися