На Харківщині зникла 16-річна дівчина: орієнтування (ФОТО)

Підлітка розшукують із 16 лютого

У місті Люботин, що на Харківщині, безвісти зникла 16-річна Анастасія Корабльова. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

За інформацією волонтерів, дівчина зникла вчора, 16 лютого. Близько 20:00 Анастасія вийшла з дому та не повернулася. З того часу підліток не виходить на зв'язок і про її місцеперебування немає жодної інформації.

Прикмети: зріст приблизно 170 см, середньої статури, коротке руде волосся.

У день пропажі була одягнена: видовжена куртка кольору хакі з хутром на капюшоні (фото), червона толстовка, високі коричневі чоботи.

При собі мала мобільний телефон.

Усіх, хто володіє якоюсь інформацією про місцеперебування зниклої безвісти Анастасії Корабльової, просять терміново повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків дівчини.

picture

До слова, раніше Анастасія Корабльова вже пропадала з дому. У поліції повідомляли, що 29 січня приблизно о 19:00 дівчина пішла гуляти та не повернулася додому.

Читайте також:

• У Харківській області зник чоловік, який потребує медичної допомоги. Він вийшов із дому і не повернувся. Зниклий не виходить на зв'язок із вересня 2021 року. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області зник 62-річний чоловік з особливою прикметою. Упродовж кількох днів його рідні не можуть зв'язатися з ним.

• У Харкові з листопада розшукують зниклого безвісти чоловіка. Востаннє на зв'язок зі своєю сім'єю він виходить 21 листопада 2021 року. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися