У Харківській області через коротке замикання згорів будинок: ФОТО з місця події

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав

У селі Безруки, що у Харківському районі області, у приватному будинку сталася серйозна пожежа. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

За словами джерела, на лінію "101" надійшов виклик про те, що в будинку на вулиці Калинова, 64 сталося спалах на території приватного будинку. На ліквідацію пожежі було направлено 2 відділення рятувальників 53-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що в житловий будинок горить на площі 40 кв.м. Співробітникам ДСНС знадобилася година для повної ліквідації спалаху. Зазначається, що внаслідок пригоди, на щастя, ніхто не постраждав.

Відомо, що пожежа в будинку виникла внаслідок короткого замикання електромережі.

У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фотографії з місця події.

picture


Читайте також:

• У лютому в Чугуєві сталася пожежа м'ясному магазині. Вогонь перекинувся на порядне приміщення аптеки. Співробітникам ДСНС знадобилося більше ніж година, аби ліквідувати спалах. Також їм вдалося врятувати від вогню два приміщення. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що спалах трапився у квартирі на третьому поверху. Внаслідок події постраждала жінка. Ще десятьох людей було евакуйовано. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• На початку лютого у харківському гуртожитку спалахнула пожежа. Загоряння сталося в одній із кімнат на четвертому поверсі. До місця події прибули працівники ДСНС. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися