Пошуки зупинено: у Харківській області знайшли зниклого безвісти школяра (ФОТО)

Пошуки зупинили 23 лютого

У смт Козача Лопань, що на Харківщині, розшукали 14-річного Максима Неумивакіна, який зник 13 лютого. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

За словами волонтерів, сьогодні, 23 лютого, підлітка нарешті вдалося розшукати. На щастя, з хлопцем усе гаразд, його знайшли живим та здоровим. Де він знаходився протягом усього часу, поки його розшукували, поки що залишається невідомим.

Це далеко не вперше, коли хлопчик іде з дому і не повертається. Подібна ситуація сталася у грудні 2021 року. Тоді волонтери розмістили в Мережі орієнтування, повідомивши, що підліток пішов із дому на прогулянку, але надвечір так і не повернувся. З собою Максим не мав телефону, тому його сім'я ніяк не могла з ним зв'язатися. За кілька днів хлопця таки вдалося розшукати.

picture


Читайте також:

• У Харкові розшукали жінку, яка зникла безвісти ще в грудні 2021 року. Того дня приблизно о 22:00 40-річна харків'янка поверталася додому з кінного ринку. Проте додому вона не прийшла. З того часу почалися її пошуки. Де весь цей час була жінка - поки невідомо.

• Харківські поліцейські розшукали трьох дітей, яких батько без попередження відвіз від матері влітку 2021 року. Жінка все це не знала, де її діти. А її чоловік був проти того, щоб діти спілкувалися з матір'ю. Детальніше читайте у нашому материалі. 

• У Харкові розшукали пенсіонерку, яка вийшла з дому та зникла безвісти. На щастя, з нею нічого не сталося за час, доки її шукали. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися