Хороша новина: у Харкові розшукали зниклу людину (ФОТО)

28 січня було повідомлено про закінчення пошуків

У Харкові успішно завершилися пошуки 70-річної Валентини Тюкаєвої, яку шукали з 26 січня. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

Сьогодні, 28 січня, волонтери повідомили, що пошуки жінки завершені. На щастя, її знайшли живою та неушкодженою. Про те, де була зникла, поки її розшукували, не повідомляється.

Валентина Тюкаєва безвісти зникла 26 січня поточного року. Вранці жінка вийшла зі свого будинку (проїзд Садовий) та вирушила на прогулянку. Проте надвечір вона так і не повернулася додому. Тоді родичі забили на сполох і підключили до пошуків волонтерів і небайдужих людей.

Також під час пошуків волонтери зазначали, що зникла мала при собі мобільний телефон. Однак зв'язатися з жінкою не вдавалося, оскільки він на момент її зникнення вже був вимкнений.

В орієнтуванні також було зазначено, що Валентина має особливу прикмету - неправильний прикус і нижня щелепа трохи випирає. Водночас жінка страждає на втрату пам'яті.

На щастя, історія з пошуками Валентини Тюкаєвої закінчилася успішно.

picture


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало читачів про те, що дорогою до Харкова зник молодий хлопець. Того дня він мав вирушати з Дніпра до Харкова автобусом. Проте після його прибуття на автовокзал зв'язок із ним зник. Наразі про його місцеперебування немає жодної інформації.

Також сайт "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харкові розшукують безвісти зниклого хлопця, який перестав виходити на зв'язок зі своїми рідними напередодні Нового року. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися