На Харківщині будинок потрапив під обстріл: загинула дитина (ФОТО)

Внаслідок вибуху загинув неповнолітній хлопчик

На Харківщині продовжує погіршуватися ситуація. У пресслужбі ДСНС області заявили про те, що в Чугуєві внаслідок ворожих обстрілів спалахнув будинок. Внаслідок цього загинула дитина, є поранені.

За інформацією джерела, сьогодні, 24 лютого, приблизно о пів на 9 ранку, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що в житловому 5-поверховому будинку в мікрорайоні Авіатор (будинок №157) виникла пожежа внаслідок обстрілів.

picture

До місця події виїхало 3 оперативні відділення Служби порятунку на автоцистернах, 1 автомобіль першої допомоги та автодрабина. На момент прибуття рятувальників на місце події, на другому та третьому поверхах горіли балкони, на четвертому – квартира. Загальна площа пожежі – близько 100 кв.м.

Внаслідок вибуху загинув неповнолітній хлопчик. Також повідомляється про постраждалих. О 09:50 відбулася локалізація вогню, зараз триває його ліквідація.

picture

Читайте також:

• 24 лютого, приблизно о 4 годині ранку, жителі Харкова та області стали чути постріли та вибухи. Через деякий час деякі городяни залишилися без опалення, води та інтернету. Нині у місті величезні черги біля банкоматів та заправок.

• У соціальних мережах повідомили, що вранці 24 лютого у Харкові люди стали масово скуповувати продукти у супермаркетах. У магазинах величезні черги. Харків'яни купують воду, харчові продукти та необхідні товари. Величезні черги з'являються вулицями під супермаркетами.

У Харкові поранили першого мирного мешканця. Неподалік в'їзду до Харкова з боку пункту пропуску "Гоптівка" снаряд потрапив у квартиру на 8-му поверсі. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися