"Укрзалізниця" тимчасово зупинила рух поїздів до Харкова

Таких заходів було вжито для безпеки громадян

"Укрзалізниця" тимчасово зупинила рух поїздів до Харкова, а також змінила рух окремих поїздів та готова евакуювати мешканців міст поряд із лінією розмежування. Про це повідомляється у пресслужбі "Укрзалізниці".

На сьогодні усі потяги, що курсують у бік Харкова, тимчасово зупинено. В той самий час, велика частина пасажирських поїздів, всі поїзди до Києва та столиці, а також поїзди західного напрямку курсують за графіком.

Поїзди східного напрямку продовжують рух на безпечній швидкості, при цьому можливі уповільнення та зупинки з міркувань безпеки біля станцій, обладнаних укриттями. Це стосується спрямування Маріуполя через Дніпро.

Читайте також:

• 24 лютого приблизно з 4 години ночі жителі Харкова чують вибухи та постріли. На ранок городяни повідомили, що в деяких зникло опалення, вода і світло. На заправках та у банкоматів величезні черги. Деякі їдуть із міста, деякі ховаються від обстрілів у харківському метро.

• З самого ранку у харківських супермаркетах вишиковуються величезні черги. У соціальних мережах повідомляють, що найбільше народу помічено в "АТБ" та "Клас". Люди стоять у чергах на вулиці біля магазинів. Харків'яни скуповують необхідні харчові продукти, а також воду у великій кількості.

• Мер Харкова Ігор Терехов звернувся до городян з проханням не залишати сьогодні свої будинки без особливих потреб. Навчальні заклади сьогодні у місті будуть закриті. Батьків просять залишати своїх дітей удома.

На сторінці Генерального штабу Збройних сил України було повідомлено про те, що під Харковом було знищено чотири російські танки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися