Війна триває: де зараз ведуться бої у Харківській області

Угруповання Повітряних Сил відбиває повітряні удари супротивника

Російські окупанти продовжують наступальну операцію проти України на обраних напрямках із застосуванням високоточної зброї дальньої дії та оперативно-тактичної авіації. Про це повідомили у пресслужбі Сухопутних військ збройних сил України.

Так, за інформацією джерела, бої зараз ведуться у районі Харкова та Валок, що у Богодухівському районі. Підрозділи зі складу сил оборони продовжують ведення оборонних боїв, зупинили супротивника та закріпилися за певним рубежем.

Також зазначається, що угруповання Повітряних Сил відбиває повітряні удари супротивника. Продовжує ведення систематичних бойових дій. Веде постійну повітряну розвідку. Угруповання об'єднаних сил веде оборонну операцію та намагається зупинити супротивника по всій лінії зіткнення.

"Вступайте до лав Збройних Сил України та Сил ТРО! Земля під ногами окупантів має горіти", — йдеться у повідомленні.

Читайте також:

• Вранці 24 лютого в Харкові та області почалися обстріли. Городяни чули вибухи та постріли. Через деякий час частина місцевих жителів залишилася без води, опалення та інтернету. Також сьогодні на заправках та у банкоматів збираються величезні черги людей. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• З самого ранку харків'яни почали масово скуповувати продукти у міських супермаркетах. У соціальних мережах повідомляють, що черги біля деяких магазинів вишиковувалися навіть на вулицях. Містяни терміново купують найнеобхідніші харчові продукти, а також воду у великій кількості.

• У Держприкордонслужбі України повідомили про те, що російська військова техніка перейшла державний кордон у Харківській області. Обстрілу зазнали більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. В результаті ряд військовослужбовців дістав поранення.

 Також харків'янам повідомили, що робити у разі отримання сигналу тривоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися