У Харкові ракета потрапила до житлового 5-поверхового будинку (ФОТО)

Внаслідок пригоди є загиблі та постраждалі

З самого ранку Харків зазнає обстрілів, авіаударів, ракетних ударів, а в будинки та будівлі продовжують прилітати снаряди. В обід ворожа ракета потрапила до житлового будинку. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

picture

За інформацією джерела, на Новобаварському проспекті, 95 ракета потрапила в житловий п'ятиповерховий будинок. За попередньою інформацією, внаслідок події загинули вісім людей. Ще шестеро людей отримали травми. На місце виїжджали працівники ДСНС. Зазначається, що до ліквідації пожежі, яка виникла внаслідок пригоди, було залучено шість пожежних автоцистерн та два аварійно-рятувальні автомобілі САРМ-Л. Пожежникам вдалося врятувати 38 людей.

picture

Нагадаємо, що вранці 1 березня ворожі ракети потрапили до ХОДА. Будівля частково зруйнована. Внаслідок пригоди загинули щонайменше семеро людей. Ще 24 особи було травмовано. Нині 11 їх перебувають у важкому стані. Також зауважимо, що серед постраждалих є дитина.

Читайте також:

• У Харкові на один із корпусів заводу було скинуто бомбу. Повідомляється про загиблих та постраждалих. У Мережі опублікували відео з місця події.

• 1 березня у Харкові було збито ворожий літак, який бомбив місто. Він упав у районі ринку "Лоск". З цього ж літака прилетіла бомба до житлового будинку на Новобаварському проспекті.

У Харкові під обстрілом помер іноземний студент. Міністерство зв'язується із його сім'єю.

• Президент України Володимир Зеленський прокоментував ранкову подію у Харкові, внаслідок якої було зруйновано будівлю ХОДА, а також житлових додому, оперного театру та філармонії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися