Окупанти завдали удару по корпусу університету в Харкові (ВІДЕО)

За попередньою інформацією, постраждали троє людей

Сьогодні вранці було завдано удару по корпусу Національного Університету імені Каразіна. Про це на своїй сторінці повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

2 березня ворожі війська спробували знищити будівлю соціологічного Факультету Національного Університету імені Каразіна. Внаслідок пригоди на даху та верхніх поверхах будівлі почалася пожежа.

Антон Геращенко підкреслив, що корпус університету, що горить, знаходиться прямо через дорогу від будівлі УВС.

У пресслужбі ДСНС України повідомили, що о 8:10 2 березня було завдано ракетного удару по будівлі СБУ у Харківській області, ГУ Нацполіції у Харківській області та будівлі Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна.

picture

За попередньою інформацією, внаслідок пригоди постраждали троє людей. На місці працює 90 рятувальників та задіяно 21 одиницю техніки.

Подробиці встановлюються.

picture

Читайте також:

• У Харкові на один із корпусів заводу було скинуто бомбу. Повідомляється про загиблих та постраждалих. У Мережі опублікували відео з місця події.

• 1 березня у Харкові було збито ворожий літак, який бомбив місто. Він упав у районі ринку "Лоск". З цього ж літака прилетіла бомба до житлового будинку на Новобаварському проспекті.

 У Харкові під обстрілом помер іноземний студент. Міністерство зв'язується із його сім'єю.

• Президент України Володимир Зеленський прокоментував ранкову подію у Харкові, внаслідок якої було зруйновано будівлю ХОДА, а також житлових додому, оперного театру та філармонії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися